Site Map Page 1 - Generated by www.xml-sitemaps.com

2008-05-02

ePlus...Revolusi Bisnes Topup Mantap

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Anda pengguna handphone prabayar?

Dan setiap kali anda top-up, anda hanya mendapat airtime

Bagaimana jika saya beritahu, anda akan memperolehi diskaun setiap kali anda top-up dan jika anda memberitahu kawan-kawan dan mengikuti jejak langkah anda, anda bakal menjadi jutawan !!

"Memperkenalkan ◊ EPLUS ◊, Revolusi Baru Sistem Prabayar!


Sekali Anda Menyertai Kami, Wang Akan Masuk Mencurah-Curah Dan Anda Tidak Mampu Untuk Menghentikannya Lagi. Ini Kerana Kami Mempunyai Rangkaian Yang Mantap Dan Diterajui Mereka Yang Arif Dalam Pemasaran On-Line



Paling Best Ia Terus Masuk Dalam

Poket Anda!


YA! Memang Benar Segala Penat Lelah Anda Mencari Ahli-Ahli Baru Tidak Terasa Kerana Imbuhan Diberi Serta-Merta. Pembayaran Ahli Baru Dibayar Terus Kepada Anda. Bersediakah Anda Untuk Menyertai Kami?


Kami tidak dapat menunjuk sebarang bukti; umpama sekeping cek atau penyata bank dan sebagainya. Kenapa?
Kerana semuanya dalam handphone anda. Dimana sahaja, tak kira masa (24/7) perniagaan ini tiada hentinya. Cuma ... jangan tinggalkan handphone anda.
Bak Kata Orang Puteh "Don't Leave Home Without It"


Mungkin anda kata dah banyak kat luar sana sistem macam ni. Apa nak dihebohkan sangat. Ya, tidak dinafikan memang dah adapun kat luar sana. Tetapi ini lebih hebat dan lebih cepat untuk anda menjana pendapatan sampingan mahupun sepenuh masa. Anda boleh menilai sendiri nanti, teruskan membaca keseluruhan program ini. Perkara baik memang patut dihebohkan supaya semua orang mendapat menafaatnya. tak gitu?













PENTING!!!
SISTEM ELOAD telah dinaik taraf kepada SISTEM BARU. Kemudahan yang disediakan seperti berikut:
1) Servis 24JAM
2) Boleh order cara SMS atau INTERNET
3) Boleh semak transaksi melalui INTERNET
4) Baki kreadit akan ditolak selepas topup berjaya
5) Tiada Caj SMS
a) Untuk transaksi yang gagal
b) Untuk pertanyaan BAKI
c) Untuk semua msg yang dihantar dari server eload
6) Penambahan nilai Topup (Sila rujuk PRODUK)

Syarat-syarat :
1) Mesti menjadi ahli MoneyPIN
2) Yuran RM20.00 seumur hidup
3) Pembayaran yuran melalui penghantaran kreadit seperti FORMAT dibawah:

TK#0132108243#20
hantar ke 019-6844466



TERBARU!!!
Bermula 15/04/08
ahli ePlus boleh melihat hierarki
downline sehingga 8 level, seperti berikut:


1) Nama
2) No handphone
3) No ID

Selain itu, ahli ePlus boleh melihat transaksi SMS inbox dan outbox secara detail.

Tertakluk kepada syarat yang akan ditetapkan.

Ahli MoneyPIN hendaklah merujuk kepada
Admin ePlus untuk mengaktifkan sistem
Hierarki TERBARU
. Sistem ini di kemaskinikan setiap 10min. Setelah diaktifkan ahli hendaklah menukar password serta merta. User ID = No.Telefon Ahli. Password asal = 1234

2008-04-02

KEISTIMEWAAN ePLUS:-










  1. YURAN PENDAFTARAN RM 30 SAHAJA SEUMUR HIDUP

  2. SISTEM ELOAD 24 JAM

  3. SEMUA TALIAN SERVER SMS MAXIS, CELCOM dan DIGI DISEDIAKAN

  4. REAL TIME INCOME

  5. DISKAUN TOPUP 6% (CELCOM) 5% (MAXIS) dan 3% (DIGI) MILIK SEMUA

  6. NILAI TOPUP SERENDAH RM2-RM100

  7. TIADA CAJ SERVER. TIADA SEBARANG CAJ DIKENAKAN SETIAP SMS ELOAD
  8. TRANSAKSI ELOAD MELALUI INTERNET SECARA ONLINE
  9. SEMUA TRANSAKSI DAN URUSAN ADALAH PERCUMA
  10. ELOAD DIJAMIN KURANG 10 SAAT KE DALAM HP ANDA ATAU PELANGGAN

  11. IMBUHAN SERTA-MERTA APABILA MENGAKTIFKAN AHLI BARU













Anda boleh mengaktifkan seberapa ramai ahli yang anda suka. Tetapi untuk pendapatan jangka panjang dan berterusan kami mencadangkan sepenuhnya untuk ahli mengaktifkan hanya 10 orang sahaja dan sistem dalam prepaidplus2u.com adalah matrix 10 x 8 seperti jadual di atas. (Ia boleh diubah dari masa kesemasa jika diperlukan) Melalui sistem ini anda akan memperolehi dengan mudah ahli-ahli baru kerana mendapat spillover dan randomizer darinya. Tugas anda sangat mudah, tunggu ahli baru SMS, anda SMS kembali untuk arahan pembayaran. Apabila wang sudah dimasukkan barulah anda mengaktifkan ahli tersebut. ANDA MENDAPAT IMBUHAN SERTA-MERTA - begitu menyeronokkan dan begitu mudah.


Bayangkan downline anda melakukan pengaktifan ahli baru, handphone anda tak henti mendapat SMS menyatakan "Rakaniaga baru telah dilantik di bawah rangkaian ANDA. Server telah menambah RM2 ke dlm akaun ANDA. Msg ini dikenakan caj RM0.2. T.Kasih!"

Anda hanya pastikan inbox message anda jangan penuh. Inilah yang saya katakan wang masuk mencurah-curah dan anda tidak mampu untuk menghentikannya lagi. Ia umpama virus menyerang tiada ubat untuk mengatasinya. Bagaimana saya tahu sebab ia sedang menyerang saya sekarang, tak ada kerja melainkan delete message-message lama. Apa maksudnya ... anda pun faham --> wang masyuk! Alhamdullilah syukur.




Apa! Masih tidak cukup. Memang selagi kita bernama manusia, nafsu kita tidak pernah merasa puas. Dalam EPLUS ada banyak pakej dan harganya adalah berlainan dan lebih tinggi. Kami di prepaidplus2u.com mengambil pendekatan yang sederhana dan mampu dicapai oleh semua orang.




YA! Memang kita nak tambah lagi

supaya kita memperolehi keuntungan

maksima terutamanya melalui penjualan

prepaid melalui Eload

Upgradekan kepada MoneyPin. Apakah keistimewaannya?


  • Yuran tambahan RM40 seumur hidup


  • Imbuhan serta-merta 10PV pada Level 1 jadual di atas apabila downline anda upgrade ke MoneyPin, level-level lain adalah sama


  • Anda menerima 0.3% dari pembelian secara PIN oleh ahli dibawah anda, dikreditkan ke akaun anda setiap hujung bulan


  • Servis 24 Jam, server pantas


  • Boleh order cara SMS atau INTERNET


  • Boleh semak transaksi melalui INTERNET


  • Baki kredit akan ditolak selepas topup berjaya


  • Tiada Caj SMS
    a) Untuk transaksi yang gagal
    b) Untuk pertanyaan BAKI
    c) Untuk semua msg yang dihantar dari server eload


  • Penambahan nilai Topup (RM2 dan RM3 juga disediakan)


  • Diskaun prepaid lebih tinggi. Lebih jimat dan lebih untung. Rujuk jadual dibawah
















    KOD PRODUKDISKAUN

    MAXIS
    MX3/MX5/MX10
    MX15/MX20/MX25
    MX30/MX50
    MX60/MX100

    5%

    CELCOM

    C3/C5/C10/C15
    C20/C25/C30/C40
    C50/C100

    6%

    DIGI
    D5/D10/D15/D20/D25
    D30/D40/D50/D100
    3%
    Untuk Nilai RM2 dan RM3 tiada diskaun untuk setiap produk

Diskaun diberi serta merta ketika ahli mendapat pengesahan pembelian top-up dari server ePLUS secara Eload. Baki akaun terkini akan dipaparkan setiap kali mendapat maklum balas dari server ePLUS.

Sekarang anda sudah nampak kelebihan EPLUS dan bersama rangkaian kami di prepaidplus2u.com. Semua imbuhan adalah serta-merta dan baki akaun sentiasa diberitahu dari pelayanan server SMS berteknologi tinggi EPLUS. Produk pula, anda sudah sedia maklum ... belian ulangan sudah pasti dan dapat pula over-riding pembelian. Terlalu banyak yang saya nak ceritakan, tapi yang penting anda faham apa yang saya maksudkan.

Jadi apa ditunggu lagi, daftar sekarang juga sebelum tempat anda diambil orang lain.









Kami Benci Spam



WEB REPLIKA PERCUMA DIBERIKAN